Blog

Macronutriënten berekenen

Als je echt resultaten wilt behalen met krachttraining, is het belangrijk dat je let op het aantal calorieën dat je binnenkrijgt en de verhouding tussen de macronutriënten. Maar hoe bereken je nu je dagelijkse behoefte? Calorieën We beginnen eerst met het berekenen...

Hoe accepteer je je lichaam?

Misschien voel jij je onzeker over je eigen lichaam en ben je vaak negatief over jezelf. Misschien is dit ook juist de reden waarom je je doelen niet bereikt.  Het accepteren van je eigen lichaam is gewoon heel moeilijk. Waarom is het eigenlijk zo belangrijk? Hoe ga ik mijn lichaam wel accepteren? Daar ga ik in dit blogartikel verder op in.

Power ontbijt!

Dit zijn twee van mijn favoriete ontbijtjes en ik zal de recepten hieronder met jullie delen 🙂 Ik denk dat de meeste van jullie de pannenkoek wel kennen, maar ik zal hem toch toevoegen!

6 meest voorkomende gym ergernissen

Iedereen kent ze wel, ergernissen in de sportschool. Het is alleen nogal zonde van je tijd om je te ergeren aan het gedrag van anderen. Hoewel sommige dingen inderdaad heel vervelend zijn, kan ik om andere dingen dan wel weer lachen… of het zelfs aandoenlijk vinden.