Hoe accepteer je je lichaam?

Misschien voel jij je onzeker over je eigen lichaam en ben je vaak negatief over jezelf. Misschien is dit ook juist de reden waarom je je doelen niet bereikt.  Het accepteren van je eigen lichaam is gewoon heel moeilijk. Waarom is het eigenlijk zo belangrijk? Hoe ga ik mijn lichaam wel accepteren? Daar ga ik in dit blogartikel verder op in.

6 meest voorkomende gym ergernissen

Iedereen kent ze wel, ergernissen in de sportschool. Het is alleen nogal zonde van je tijd om je te ergeren aan het gedrag van anderen. Hoewel sommige dingen inderdaad heel vervelend zijn, kan ik om andere dingen dan wel weer lachen… of het zelfs aandoenlijk vinden.

Plaatselijk buikvet verbranden: kan dat?

De zomer is onderweg. De eerste zonnestralen herinneren ons eraan dat we binnenkort de bikini weer aan mogen. Heerlijk natuurlijk, in je bikini op het strand, vooral wanneer je lekker in je vel zit. Velen van ons zullen de komende maanden nog extra ons best doen in de sportschool.

Fit-Shaming: de nieuwe trend

Waar de fitgirls de wat vollere dames uitlachen (fat-shaming), begrijpen de vollere dames weer niet waarom een fitgirl zo nodig minimaal 4x in de week in de sportschool moet staan (fit-shaming). KVV blogger Ruth vertelt je in haar blog alles over fit-shaming en waarom we onszelf en anderen maar niet lijken te kunnen accepteren.