Interview met Trayanka Dierx-Krastanova

Trayanka Dierx-Krastanova versterkt het team van Moves-you sinds juni 2015 als personal trainer en gewichtsconsulente. Zij maakt sinds kort mijn voedingsschema’s en ik heb haar mogen interviewen voor Krachttraining Voor Vrouwen.

Interview met personal trainer Roy Cuppes!

Roy Cuppes is al negen jaar lang eigenaar van Moves-you personal training. Het is echt zijn passie om anderen te helpen om hun persoonlijke doelen te behalen. Roy is mijn personal trainer en ik heb hem mogen interviewen voor Krachttraining Voor Vrouwen!

Interview met Kelly Schouten

Kelly is drie jaar geleden begonnen met krachttraining en in acht maanden tijd is ze 30 kilo afgevallen. Wil jij meer weten over haar resultaten en doelen? Lees dan snel verder!

Interview met Angéla Renet

Angéla is nu al twee jaar bezig met krachttraining en haar doel is om deel te nemen aan een bikiniwedstrijd. Ze krijgt nu hulp van een coach en houdt zich ook aan een voedingsschema.

Interview met Shade op den Camp

Shadé is ruim een jaar geleden begonnen met krachttraining om haar vetpercentage te verlagen. Vanaf januari is ze ook bezig met een voedingsschema en in vijf weken is ze 6% vet kwijtgeraakt. Wil je weten hoe ze dit heeft gedaan en wat haar doelen zijn?

Interview met Aletha de Regt

Aletha doet eigenlijk al tien jaar aan krachttraining, maar ze is hier een tijd mee gestopt in verband met haar zwangerschap. Sinds kort heeft ze de draad weer opgepakt en een aantal weken geleden is ze gestart met het Personal Body Plan.

Interview met Stephanie Deborah

Stephanie doet nu 2,5 jaar aan krachttraining en ze let hierbij ook op haar voeding. Ze is hierdoor al een aantal kilo’s afgevallen en nu traint ze om nog strakker te worden en meer spiermassa op te bouwen.